SERGI SIRVENT OCTOPUSSY TRIO

  amb Jordi Gaspar & Jordi Gardeñas  

Cants Lliures


Sergi Sirvent, piano 

Jordi Gaspar, contrabaix

Jordi Gardeñas, bateria

Després d´haver compartit escenaris i aventures amb aquests dos músics tant personals, profunds i versàtils - tant amb Octopussy Cats com amb Intervalic Quartet - Sergi Sirvent es reuneix de nou amb Jordi Gaspar i Jordi Gardeñas aquest 2021 per cultivar una música nova, més oberta a la improvisació i als espais sonors, sota el nom de "Cants Lliures".

Com sentireu, aquest trio es recrea i es troba melòdicament deixant espais per a una escolta activa fusionant les intervencions de tal manera que hom no pot discernir entre qui està fent "el solo" o qui està acompanyant, tot és solo i tots s' acompanyen mútuament.

És aquest un trio on aflora una música madura i oberta, on escoltareu un diàleg sincer entre els seus components i on es respira un jazz contemporani lliure, ample i lluminós; amb espai per sentir amb naturalitat el que està passant.

La maduresa que transpira aquesta música, ve donada per varis factors personals de Sirvent, entre els quals destaca la pèrdua gestacional d´un fill, en Kai. Aquesta és una de les composicions que vol recordar una actitud vers la vida, expressant la música des del sentir i des de una obertura per entendre i avançar, descobrint com uns nens meravellats i reconeixent-nos també savis.