SERGI SIRVENT OCTOPUSSY TRIO

  amb Jordi Gaspar & Jordi Gardeñas  

Sergi Sirvent Octopussy Trio plays CLUSTERS

CLUSTERS és un concepte amb varis significats segons si parlem de informàtica, astronomia, genètica, química o música*.

Sergi Sirvent ha escrit una suite de 8 composicions basant-se en la sonoritat dels clusters i afegeix dos composicions més a la proposta: una anomenada Super Cluster, aquesta fent referència al terme astronòmic" i l´altra batejada amb el títol de "Ataràxia" que és un concepte desenvolupat pels epicurs, els estoics i els escèptics.

Després de fer el seu primer álbum a trio "Cants Lliures" (Selffish Records / 2021) amb aquest trio tant especial - que fou la base rítmica de belles proeses amb l´octet creat per Sirvent el 2012, els Octopussy Cats - ara el trio es retroba de nou per fer una proposta ben diferent. Un viatge trepidant pel jazz més contemporani on la composició té un pes específic i on la sonoritat de la guitarra baixa - que substitueix el contrabaix -dona la tímbrica ideal al trio per a poder escoltar amb nitidesa totes les sonoritats increïbles del món dels "Clusters".


* "Un clúster o clúster tonal (del inglés cluster, "racimo" de notas) es un acorde musical compuesto de al menos 3 semitonos cromáticos consecutivos distintos (por ejemplo, las notas do, do♯, re, re♯, mi y fa, sonando al mismo tiempo)." - Viquipèdia


Sergi Sirvent, piano & composició

Jordi Gaspar, guitarra baixa

Jordi Gardeñas, bateria