PIANO SOL

La música des del piano

SERGI SIRVENT, PIANO

És aquesta una proposta artística sincera i eclèctica on aquest creador s´endinsa en si mateix i navega entre a través del llenguatge del jazz, de la música contempòranea , de la música de cambra/coral, el free jazz o músiques més d´avantguarda.

Sergi Sirvent ens ofereix el seu art amb una mescla de composicions originals de calibratge contemporani ben divers així com també agun standard i alguna altra sorpresa com pot ser tant algunes percussions menors o bé algun tema cantat.

Amb un vagatge impressionant de projectes diversos on ha explorat també diferents formacions musicals, timbres i línies estètiques, Sirvent ha publicat dos àlbums a piano sol: El Pes de les Balances (Fresh Sound New Talent, 2009 / àlbum doble amb música escrita i música improvisada) i Ànims i Ànimes (Selffish Records,2016).

El 2016 va publicar també amb el seu segell digital Selffish Records una improvisació enregistrada l'any 2004 sota el títol Àmbits.

El àlbum publicat el 2021 en plena pandèmia "Bàlsam" marca un canvi de direcció en la trajectòria pianística de Sirvent; té un tò intimista i expressiu, més madur, obert a una escolta àmplia i contemplativa, per a poder gaudir del sò des de una consciència plena.

I com a continuació d´aquesta nova línea que va obrir Bàlsam, Sergi Sirvent properament publicarà el seu quart àlbum a piano sol sota el títol de KAI