bukowski3

BUKOWSKI PROJECT

In:

RECITAL DE POESIA DE CHARLES BUKOWSKI amb MÚSICA EN DIRECTE

XAVI MORTE, recitat

MARIE PERERA, violí/bateria/composicions

SERGI SIRVENT, guitarra/piano/bateria/composicions

 

Bukowski Project es un grup format l´any 2008 per portar a terme el recital de poesia “Saber travessar el foc és el que compta!”. Els seus components provenen de la música clàssica-jazz i del món del teatre. Els músics son dos valors emergents, en Sergi Sirvent  pianista de jazz i compositor d´una  llarga carrera artística que participa aquest any en el concert inaugural del festival de jazz-Terrassa 2009 al costat de Horacio Fumero i David Xirgu i  la Maria Perera, llicenciada en violí, docent, i membre de l’orquestra de cambra “Terrassa 48”.

Completa el grup l´actor  Xavier Morte que destaca per la seva participació en diversos muntatges teatrals com “Els gegants de la muntanya” de Luiggi Pirandello amb el TEATRE LLIURE , “Nit de Reis”,W. Shakespeare (GREC 90- Premi Ciutat de Barcelona) i L´hort dels cirerers,A. Txèkhov (GREC 91). Ha dirigit e interpretat amb el col.lectiu Reina Mab  “ El mundo es lo que es” , poesia d´en Jacques Prévert i “Amor, New York y otro espejismos, textes poètics de la generació 27.

El procés de treball del grup  busca fer present la poesia d´en Charles Bukowski, la seva recerca es basa en l´intercanvi música-paraula, en les descobertes emoció- pensament  i les seves relacions envers l´espectador. “Saber travessar el foc és el que compta” es una proposta sensible i matitzada on la música es converteix en una extensió , en l´eco intern de la paraula.

L´espectacle va ser estrenat al cicle de poesia verspoesia  i al cicle La deu de les veus a la jazz-cava de Terrassa .

 

by creactivitat