chaplin

POVIDONA YODADA / MODERN TIMES (C.Chaplin)

In:

Obrer en una cadena de muntatge, Charlot ha de repetir tot el dia el mateix gest, anar prement els cargols d’una placa metàl·lica que va passant, el més ràpid possible per augmentar el rendiment de l’empresa. Tot i la seva bona voluntat, no pot seguir el ritme infernal de la cadena.

Completament alienat és hospitalitzat. Un cop guarit la fàbrica l’acomiada. A l’atur és detingut per una policia còmplice de la patronal. Alliberat al cap de poc, coneix una noia òrfena, l’Edna, que també és perseguida per les forces de l’ordre. Enviat altra vegada a la presó, en sortir troba que l’Edna ha trobat feina de ballarina en un cabaret. Ell hi entra a treballar com a cambrer. La malaltia d’un cantant li dóna l’oportunitat d’improvisar un número. Triomf apoteòsic. Tot sembla haver d’anar bé. Però la policia segueix rere l’Edna i han de fugir…

Intèrprets

Marc Florensa: trompeta, piano i bateria

Sergi Sirvent: piano, bateria i trompeta

Quico Mampel: contrabaix i piano

Povidona Yodada va començar precisament amb la pel·lícula Modern Times, musicant-la per a un concert l’any  2007 a la Jazz Cava de Terrassa. A partir d’aquest concert han presentat els seus espectacles a diferents cicles de concerts arreu del nostre país.

by creactivitat