SERGI SIRVENT & MARTÍ SERRA

PIANO & SAXO

Martí Serra, saxo tenor & soprano

Sergi Sirvent, piano


Després de l´experiència de composar & interpretar -en format duet - la banda sonora per a la pel.lícula muda "Nosferatu" i d´haver tocat molts anys junts en varies formacions com per exemple Giulia Valle Group, Jordi Matas Quintet i posteriorment amb el quartet liderat pel propi Martí Serra o bé en projectes de´n Sergi Sirvent com ara el projecte Catalexi, aquests dos referents de l´escena jazzística de Catalunya es troben per experimentar, gaudir i trobar-se en músiques que es donen en una forma d´improvisar similar agafant elements del jazz però amb un punt de vista molt contemporani.

Des d´aquest diàleg naveguen enmig de standards del jazz, temes propis de Martí Serra i de Sergi Sirvent així com altres composicions d´autors mítics com ara Billy Strayhorn, Wayne Shorter o Bill Evans, entre d´altres. Entre els temes realitzen també algunes improvisacions lliures, lligant tot el material i fent un directe molt especial, tocant d´una manera molt especial i intensa, plena de llum tal com indica el títol del disc que presenten - DIÜRNA - i on han plasmat la seva obra.

El 2018 enregistren el seu segon àlbum com a duet, anomenat "ESMA" i amb un repertori més enfocat en música original de Sirvent tot i que també hi ha algun standard, com per exemple un arranjament molt particular de Sirvent sobre el clàssic "Someday my prince will come". El disc es publica a través del segell digital de Sirvent, Selffish Records.

És un repertori amb una gran varietat de colors, algunes composicions sonen més contemporaries, d´altres més clàssiques, d´altres més pròximes al groove i al rock o a la música clàssica.