SMOOTH   TRIO

amb Manel Fortià & Oscar Domènech

En aquesta ocasió, l'eclèctic pianista barcelonès Sergi Sirvent ens ofereix un trio amb aquests dos referents de la escena jazzística catalana on en proposa una estètica de tall més clàssic tot i que sense renunciar a tots els colors dels que disposa a la seva paleta compositiva ni a una obertura inherent a la seva forma d´entendre la música. 

Es tracta d´una questió de forma ; Sirvent vol disfrutar el llenguatge del jazz des de la simplificació compositiva, configurant un repertori pròxim al jazz de trios d' Ahmad Jamal o Bud Powell així com també amb algunes reminiscències a Lennie Tristano o inclús a Paul Bley en les seves primeres etapes.

Escombretes, swing i molt humor per al goig de l´oïent.

Actualment el trio està presentant un repertori basat en arranjaments - reharmonitzacions - de standards així com algún contratema o tema propi basat o influenciat per un standard. Això serà el que pròximament esdevindrà el tercer álbum d'aquest trio i que pendrà el nom de Standards, Contrafacts & Other Things.

Podeu escoltar aquí el primer àlbum anomenat "BEIGE" (Selffish Records, 2017) com també el segon àlbum "MAGIC" (Selffish Records, 2021) on com veureu està format sobretot per composicions originals de Sirvent exceptuant un parell de standards reharmonitzats (Body & Soul & Nardis).