SMOOTH   TRIO

amb Jordi Mestres & Oscar Domènech

L'eclèctic pianista/compositor barcelonès Sergi Sirvent ens ofereix un trio amb aquests dos referents de la escena jazzística catalana on en proposa una estètica de tall més clàssic sense renunciar a tots els colors dels que disposa a la seva paleta compositiva ni a la obertura inherent a la seva forma d´ entendre la música. 

Es tracta d´una questió de forma ; Sirvent vol disfrutar el llenguatge del jazz des de una simplificació compositiva, configurant un repertori pròxim al jazz de trios d' Ahmad Jamal o Bud Powell així com també amb algunes reminiscències a Lennie Tristano o inclús a Paul Bley en les seves primeres etapes.

Escombretes, swing i molt humor per al goig de l´oïent.

Actualment el trio està format amb Jordi Mestres al contrabaix i Oscar Domènech a la bateria i està presentant un repertori basat en arranjaments - reharmonitzacions - de standards coneguts com per exemple "Smoke Gets in Your Eyes", "Like Someone in Love" o "What is this thing Called Love" així com també algún contratema o tema original de Sirvent basat o influenciat per un standard. Això serà el que pròximament esdevindrà el tercer álbum d'aquest trio i que pendrà el nom de Standards, Contrafacts & Other Things. 

Podeu escoltar aquí el dos primers àlbums del trio: 

  "BEIGE" (Selffish Records, 2017) 

  "MAGIC" (Selffish Records, 2021) 

enregistrats amb Manel Fortià al contrabaix, on el repertori està format sobretot per composicions originals de Sirvent exceptuant un parell de standards reharmonitzats (Body and Soul & Nardis).