JIM SKILLMAN

L´alter ego d'en Sergi Sirvent, com a cantautor. 

JIM SKILLMAN és l´alter ego d'en Sergi Sirvent, com a cantautor.

Poliinstrumentista, vocalista i compositor, majoritàriament s´ha dedicat a produïr intensament la seva música des del piano, des de múltiples projectes.

Aprèn la guitarra de forma autodidacta i enregistra "MINERAL" (autoeditat) amb 21 anys, abans de marxar a estudiar piano jazz a New York el 2003 amb la col.laboració de varis músics importants.

"MINERAL" és, a més de ser el primer disc de Sergi Sirvent, és un recull de 6 temes triats entre uns 40 o 50 com a mostra/testimoni de un cicle vital en el qual el que feia habitualment era fer cançons des de la guitarra i cantar.

Després de més de 15 anys dedicant-se intensament al piano i a la composició en els seus variats projectes musicals, ara Sirvent retorna a la guitarra, des d´on sempre ha cantat, per retrobar velles sensacions.

L´acompanya l´Oscar Doménech, un vell conegut, baterista també del grup HAT on fa més de 10 anys que toquen junts.

Aquest projecte gaudeix de la llibertat que suposa un duet de guitarra i bateria; a través de temes amb una vessant més folk/rock/blues i lletres originals - bàsicament en anglès - JIM SKILLMAN ofereix misteri, vitalitat, emoció i sobretot música...molta música.

Recentment, a finals del 2017 el grup s´amplia a trio amb Jordi Mestres (baix elèctric & guitarra elèctrica/acústica) i passa a ser JIM SKILLMAN and his SELFFISH MARKET.

Podeu trobar influències de Radiohead, Tom Waits, Jeff Buckley, Nina Simone, Led Zeppellin, Son House, The Beatles, Beck, Ben Harper, Bob Marley, Red Hot Chilli Peppers, Nick Drake ,José González, per nombrar-ne alguns.

El grup interpreta temes originals així com algunes versions. El so està tenyit de blues, soul, rock però amb una mescla amb el Jazz i altres músiques folk o ritmes de música ètnica o world music.

SERGI SIRVENT, veu & guitarra acústica & loops

OSCAR DOMÉNECH, bateria & percussions

JORDI MESTRES, baix elèctric & guitarra elèctrica/acústica

Jordi Mestres, Sergi Sirvent, Oscar Doménech
Jordi Mestres, Sergi Sirvent, Oscar Doménech

Escolta a JIM SKILLMAN