SERGI SIRVENT TRIO

amb Horacio Fumero & David Xirgu

Sergi Sirvent, piano

Horacio Fumero, contrabaix

David Xirgu, bateria

Aquest prolífic pianista i compositor català que es mou en els més diversos i heterogenis projectes, ens presenta la seva versió més jazzística acompanyat de dos mestres que són referents de l´escena musical del país. Amb ells va formar aquest trio des del 2007, arran d´un concert a la sala Jamboree de Barcelona - març del 2005 - amb el conegut saxofonista Charles Davis amb qui Sirvent va poder tocar conjuntament amb Horacio Fumero i el baterista Peer Wyboris, que poc després ens va deixar.

Amb David Xirgu, el pianista feia temps que tenia una gran comunicació ja que havia tocat molt amb ell en el quintet de la Giulia Valle i també anteriorment en un quartet que havia format amb el David Mengual i el Gorka Benítez, així que el canvi de baterista fou totalment natural.

Després d´enregistrar un disc en directe el 2012 (Live at Jamboree), enregistren un segon disc que es dirà "Stairway to the Stars" als estudis Auditorium de Jafre que serà publicat pel segell Fresh Sound New Talent; amb un nou farciment de deliciosos standards del jazz com ara "You and the Night and the Music", "You've Changed" o "Secret Love", per anomenar-ne uns quants.

Comunicació, interplay i molta, molta música.

Sergi Sirvent Trio és un camp obert a l´expressió a través del Jazz.

A disfrutar!

Escolta " Live at Jamboree "